Man-Fre 7 - 21 (Lør 10 - 17)
  22 37 66 31

Torshov Tannlegesenter er en personlig tannlegepraksis med lang historie. Torshov Tannlegesenter har vært i de samme lokalene siden 1958. Når huset var helt nytt flyttet tannlege Signe Løvhøiden inn med sin tannlegepraksis.

I sammenlagt over 40 år har tannlege Juell og tannlege Nordevall hjulpet pasienter på Torshov Tannlegesenter.

Tannlege Juell og tannlege Nordevall.

På søttitallet tok tannlege Erik Juell over etter tannlege Løvhøiden. Tannlege Juell pensjonerte seg i 2012. Med tro på at klinikken ville fortsette i samme ånd valgte han tannlege Sara Nordevall som sin etterfølger.

 

Nye og gamle pasienter

Tannlege Nordevall har hatt en jevn tilstrømning av nye pasienter takket være våre gamle og trofaste pasienters anbefalinger. Våre pasienter har alltid ønsket å bli behandlet under samme tak og av samme behandler. Derfor har vi utvidet vår virksomhet til også å omfatte estetiske behandlinger, implantatbehandling, tannregulering og behandling under narkose.

 

Lange åpningstider og god tilgjengelighet

For å møte pasientenes ønsker om mulighet for timer før og etter jobb og i helgene, og akutt time samme dagen, utvidet vi våre åpningstider og antall behandlere. Idag er vi flere tannleger som jobber i skift for å møte pasientenes etterspørsel samtidig som vi har et raskt voksende og utviklende fagmiljø. Da vi behandler mange pasienter med tannlegeskrekk og har en lang og god tradisjon for personlig service ønsker vi at våre pasienter forholder seg til en og samme behandler. For pasientenes trygghet og sikkerhet arbeider enhver behandler med pasienter kun seks timer per dag.

 

Personlig service

Vi gjør vårt beste for å yte den beste servicen for nettopp deg. I og med at vi er en av de siste små praksisene har vi fortsatt muligheten til å beholde et personlig og rolig miljø der du som pasient vil føle deg godt ivaretatt. Vi er også meget stolte over å få gode tilbakemeldinger fra pasienter med tannlegeskrekk. Det seg være pasienter med enklere ubehag til pasienter som ikke har turt å gå til tannlegen på over 15 år. Etter at de har vært innom her, syns de at det er helt alright å gå til tannlegen. Men framfor alt ser de fram til å og komme tilbake til oss!

 

Takk være stor etterspørsel og mange anbefalinger fra våre pasienter har vi valgt å utvide vår virksomhet med ytterligere en avdeling for å kunne ta imot alle pasienter som ønsker å gå til oss. Avdeling Sentrum kommer i utgangspunktet først og fremst ta imot nye pasienter (vi tror sterkt på at våre pasienter skal få beholde samme behandler så lenge man ønsker og så langt det er mulig!) Våre «gamle» pasienter vil ikke merke så mye av forandringen, foruten at deres behandlere kommer kunne tilby enda mer bredde og dypere kompetanse da avdeling Sentrum er nabo med «vår» spesialistklinikk. Har du som ny eller gammel pasient noen spørsmål kring dette svarer vi gjerne på dem, det er bare å ringe.

 

Vi har store krav til service og høy kvalitet

Vårt mål er en behagelig og smertefri behandling av høyeste kvalitet. Vi er faglig oppdatert og fokuserer på personlig service. Våre behandlere tilbyr all type tannbehandling som er tilpasset alle dine behov og lagt opp for å oppnå det beste resultatet. Torshov Tannlegesenter møter daglig pasienter med tannlegeskrekk og har lang erfaring med dette. Har du tannlegeskrekk vil vi med glede hjelpe deg med å overkomme det i et rolig og trygt miljø med smertefri behandling. Vi tar oss tid til deg. Bestill time for en undersøkelse hos oss allerede i dag.

top