Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
30 min
kr 650

Inman Aligner

Inman Aligner retter fortenner på 6-18 uker

Inman Aligner er en avtagbar apparat som brukes for å på kort tid justere skråstilte eller roterte fortenner. De aller fleste fallen avsluttes innen 6-18 uker. Takk være en kombinasjon av trykk og press flyttes tennene til ønsket posisjon.

Hvordan kan det gå så raskt?

Da Inman Aligner bruker svake og kontinuerlige krefter akselereres prosessen. En forutsetning for raske resultater er at apparatet brukes minimum 18 timer per døgn. Det er en avtakbar apparat i plast, med litt synlighet så den fungerer bra i det daglige livet. Du må huske på at ta den ut når du spiser. I begynnelsen kommer det til å være uvant, og du må venne deg til apparatet for å kunne snakke som du pleier.

Hvordan lages en Inman Aligner?

Ta kontakt med en av våre tannleger som er Inman Aligner sertifisert. Hvis dere blir enige om at dette er riktig behandling for deg vil tannlegen ta et avtrykk av tennene. Avtrykket sendes til en sertifisert tanntekniker for å få fremstilt apparatet. Når du har fått skinnen utlevert er det nødvendig å komme tilbake ca annenhver uke for kontroll og eventuelle justeringer. Når behandlingen er klar trenger du en retainer for å holde resultatet på plass. En retainer er som en tynn metalltråd som festes på innsiden av tennene for å forhindre at tennene mister sin nye plassering i tannbuen. Det er også mulig å få en tynn gjennomsiktig plastskinne som du kan sove med om natten, dersom retainer/streng ikke er mulig.

Hva koster en Inman Aligner?

En Inman Aligner koster mellom 18 000 – 23 000 kr per kjeve. Denne prisen er inkludert retainer og tannbleking. Din tannlege gir deg et skriftlig prisoverslag i forkant av behandlingen.

Før din konsultasjon

Se gjerne på denne videon om Inman Aligner for å lettere forstå hvordan tannreguleringen fungerer.

Før din behandling med Inman Aligner

Når du og din tannlege har blitt enige om at Inman Aligner er det beste alternativet for å oppnå de resultater du ønsker starter behandlingen. Før behandlingen starter må man ha gjort en undersøkelse hvor man ser på tenner, tannkjøtt og tannrøtter, man må evt. også ta røntgenbilder på de tenner som skal behandles. Dette for din trygghet for å være sikker på at det ikke er noen sykdom eller skade som er i veien for behandlingen eller som kan risikere å komplisere behandlingen. Har du en tannlege som du går fast til, og har nylig gjort en undersøkelse der, må du gjerne be han eller henne om å sende oss en henvisning for behandling med Inman Aligner. Har du ikke fast tannlege eller hvis det vær en stund siden du vær hos tannlegen, kan du benytte deg av vårt tilbud til nye pasienter. Var oppmerksom at det kan komme ytterligere røntgenbilder i tillegg hvis tannlegen bedømmer det som nødvendig for å påbegynne behandling med Inman Aligner (kostnaden for evt. røntgenbilder trekkes fra den endelige behandlingen).

Ring oss på 22 37 66 31 eller fyll ut vårt kontaktskjema for å avtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!