Skallfasett

Skallfasetter ger gode estetiske resultater

Skallfasett er kosmetisk behandling av fortenner.
Skallfasett er et nytt skall på tannen som kosmetisk forbedrer farge og form på tennene.

Skallfasett er et nytt skall på tannen, tynnere enn en negl. Det legges over tenner som er misfargede eller har uønsket form eller for å tette mellomrom. Fasetten er veldig naturlig og vanskelig å skille fra naturlige tenner. Med fasetter kan man oppnå veldig gode estetiske resultater. Fasetter kan lages i kompositt eller av keramiske materialer som porselen.

Hva er forskjellen på skallfasett og krone?

En skallfasett er et tynt lag med porselen som limes på tannflaten ut mot leppene. På den måten må man fjerne minimalt med tann for å få plass med alt material. En krone er et nytt skall som dekker alle tannens flater. Som regel må det da fjernes med av tannen for å gjøre plass til en krone. Nå finnes det ett mellomting mellom de to, nemlig skallkrone. En skallkrone har samme form som en vanlig krone, men har har samme tynnheten hos en skallfasett. Spør oss for å hvite mer om de ulike alternativene og få råd om hva som passer deg best.

Hva koster skallfasett?

Pris på skallfasett beror på hvilket material man bruker og hvilken tannteknikerarbeid som kreves, generelt ligger priset mellom 5000 til 8000 kr per tann. Kontakt oss idag for å få et mer nøyaktig kostnadsoverslag.

Ring 22 37 66 31 for mer informasjon eller klikk her for å bestille time!

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter