Ledig stilling

Team Torshov søker:Sjekk av slimhinne og tunge skal være inkludert i din årlige undersøkelse hos tannlegen.

Tannlege
Tannhelsesekretær

En unik mulighet for deg som vil utvikles og være del av fremtidens tannhelseteam! Scroll ned og les mer!

  • Vil du utvikles faglig og personlig?
  • Vil du få gode inntjeningsmuligheter?
  • Vil du ta del av et godt arbeidsmiljø, både faglig og sosialt?

Torshov Tannlegesenter

Torshov Tannlegesenter er en del av Skandinavias raskest voksende tannhelseorganisasjoner Orbdent. Vi setter pasienten i sentrum og arbeider kontinuerlig for å forbedre tannhelsen gjennom forebyggende behandling og tilbyr all type av allmenn tannbehandling. Vi legger store ressurser på å utvikle våre medarbeidere til å bli de fremste innen sitt yrke. Team Torshovs visjon er at vi ser helheten, både hos pasienter og medarbeidere. Samtidig forener vi den med visjonen til Orbdent, hvilket innebærer å skape og bidra til livskvalitet, bærekraftig utvikling og mangfold.

Torshov Tannlegesenter er en personlig tannklinikk hvor tannlegene jobber i skift. På klinikken utfører vi all type tannbehandlinger, også tannregulering, implantatbehandling, kirurgi og behandling under narkose sammen med vårt anestesiteam. Klinikken er modern og ligger i et hyggelig område på nedre Torshov. Pasientene er lojale og de fleste har gått, eller har familiemedlemmer som har gått, til samme klinikk i over 40 år. Klinikken er i en utrolig spennende fase med stor potensiale, hvorfor vi har valgt at i løpet av 2022 ser for oss å utvide lokalene.

Våre behandlere jobber i skift på dag- og kveldstid, hvilket også all øvrig personal gjør. Klinikken ligger nære offentlig kommunikasjon og det finnes gode pendling- og parkeringsmuligheter. Vi har et nært og vel fungerende samarbeid med de andre klinikkene i organisasjonen.

En stor del av våre nye pasienter kommer til oss for å få hjelp til å bli kvitt sin tannlegeskrekk, da dette er noe vi får gode tilbakemeldinger på. Dette setter store krav til din faglige kompetanse og kommunikasjonsevne. Dette forutsetter at du snakker et skandinavisk språk flytende og har genuin interesse for denne pasientgruppen.

Vi vil samarbeide med mennesker som har erfaring fra å behandle voksne pasienter med bredt behandlingsbehov. For rett person finnes det gode inntjeningsmuligheter og muligheter for stor personlig og faglig utvikling. På vår klinikk får du arbeide med positive og engasjerte arbeidskolleger i et godt arbeidsmiljø.

Tannhelsesekretær

Som tannhelsesekretær har du ditt hovedsakelige kompetanseområde innen pasientkommunikasjon og servicelogistikk i form av all klinisk assistanse av så vel tannpleiere som tannleger, samt tilhørende pasientadministrasjon på behandlingsrom og i resepsjonen. Du har også ansvar for stell av lokalene slik at denne er representativ og gir et imøtekommende inntrykk til både pasienter og andre samarbeidspartnere. Du står for forberedelse og rydding for og etter pasientbehandling. Du sikkerstiller også at kvalitetsrutiner blir fulgt. Arbeidsoppgavene omfatter fremst assistanse, instrumenthåndtering, sterilarbeid, vedlikehold av instrumenter og utstyr, men også resepsjonsarbeid, timeboksoptimering, varubestilling og annet administrativt arbeid etter delegering fra tannlege og/eller daglig leder.

Du er autorisert tannhelsesekretær og vi ser gjerne at du har dokumentert erfaring fra yrket. Du er en person med god servicefølelse med vane å håndtere forskjellige ansvarsoppgaver og som trives med å arbeide i et høyt tempo. Du er fleksibel og har stort engasjement for våre pasienter og ditt arbeid, samt ser de muligheter som en stor tannhelseorganisasjon har å tilby. Du er en lagspiller, engasjert og positiv og trives med varierte arbeidsoppgaver og ansvar. Som person kommuniserer du godt, er rolig, balansert og troverdig i møte med pasienter og kolleger. Du er lydhørt og kan arbeide strukturert mot mål og gode resultat. Vi legger stor vekt ved personlige egenskaper, så som samarbeid- og initiativevne. Har du i tillegg erfaring av resepsjons- eller service-arbeid er dette positivt. Kunnskap til regelverk og takster for folketrygdens stødnad til dekning av utgifter til tannbehandling (Helfo/Gule heftet) er en fordel. Vi forutsetter at du har gode datakunnskaper og kan håndtere Office-paketen samt Opus.

Full tid/Skiftordning

Tannlege

Som tannlege har du dit hovedsakelige kompetanseområde innen pasientkommunikasjon og all typ av tann- og munnbehandling. Du er ansvarlig for diagnostikk, terapidiskusjon, planering, utføring og oppfølging av pasientbehandling. Du tar imot både faste og nye pasienter for planlagt og akutt behandling. Du legger stor vekt ved forebyggende behandling, vedlikehold og oppfølging av pasientene. Du har en langsiktig tilnærming hva gjelder å fremme og vedlikeholde pasientenes helse, samtidig som du bidrar til klinikkens videre tilvekst og utvikling. Du fungerer også som lagleder for tannhelseteamet, der tannpleier, tannhelsesekretær og du samarbeider ovenfor og med pasienten. Du sikkerstiller også at kvalitetsrutiner blir fulgt.

Du er autorisert tannlege og vi ser gjerne at du har dokumentert erfaring fra yrket, helst også privat virksomhet. Du er en person med god servicefølelse med vane å håndtere forskjellige pasienter med varierende behandlingsbehov og som trives med å arbeide i et høyt tempo. Du er trygg på både enkle og avanserte tannbehandlinger, f. eks. oralkirurgi, bittrehabilitering og estetiske behandlinger. Du er sjenerøs med din kunnskap og liker å jobbe i team og i tett samarbeid med tannpleier og tannhelsesekretær, i tillegg til andre kolleger. Du er fleksibel og har stort engasjement for våre pasienter og ditt arbeid samt ser de muligheter som en stor tannhelseorganisasjon har å tilby. Du er en lagspiller, engasjert og positiv og trives med varierte arbeidsoppgaver og ansvar. Som person kommuniserer du godt, er rolig, balansert og troverdig i møte med pasienter og kolleger. Du er lydhørt og kan arbeide strukturert mot mål og gode resultat. Vi legger stor vekt ved personlige egenskaper, så som samarbeid- og initiativevne. Vi forutsetter at du har gode datakunnskaper, god kjennskap til regelverk og takster for folketrygdens stødnad til dekning av utgifter til tannbehandling (Helfo/Gule heftet) og kan håndtere Office-paketen samt Opus. Du snakker og skriver flytende norsk (og/eller svensk/dansk).

Fulltid/Skiftordning. Tiltredelse: Snarest

Kontaktperson: Daglig leder/tannlege Sara Nordevall
Telefon: 22 37 66 31
Henvendelser: Spørsmål besvares via mail eller telefon.
Søknad: Personlig brev og CV sendes inn via søknadsskjema for respektive stilling her

Sist endret: mandag 22 februar, 2021
Publisert av: Torshov Tannlegesenter