Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Rynkebehandling

Når man blir eldre reduseres mengden kollagen i huden og man får lettere rynker. Det er veldig individuelt hvor tidlig og hvor mye rynker man får.

Har du for vane å rynke pannen når du tenker? Eller kanskje du smiler mye? Har du røkt eller røyker du fortsatt? Hvis du plages av rynkene du har fått, så kan vi enkelt hjelpe deg.

Botolium er et muskelavslappende middel som får overaktive muskler til å slappe av. Ved injeksjoner av middlet i ansiktsregionen, hemmer man sammendragningene i den overaktive muskelen og derfor forsvinner rynkene. Resultatet man oppnår er en glattere hud. Middlet injiseres i musklene og har en varighet på rundt 3 måneder, litt avhengig av hvor mye som injiseres. De mest vanlige områdene vi behandler er bekymringsrynken mellom øyenbrynene, pannen, områdene rundt øynene (kråketær) og leppene.

Vi legger stor vekt på at du skal få resultatet du ønsker. Vi snakker sammen rundt dine ønsker og hvilke områder du vil forbedre. Vi ser på hvilke muligheter som finnes for deg, hvilke områder vi kan anbefale deg å behandle og hvilke områder vi synes det er best at man ikke behandler. Det er viktig for oss at vi har en god dialog, slik at resultatet av behandlingen skal svare til dine forventninger. Vi setter opp en behandlingsplan som er tilpasset til deg. Er det første gang du bruker botolium setter vi en mindre dose for å se hvordan middelet fungerer på deg, dette selvfølgelig til en redusert pris. Den fulle effekten av middlet kommer rundt 10 dager etter injiseringen, derfor anbefaler vi et andre besøk for å se om resultatet er som ønsket og eventuelt påfyll ved behov.

Hva koster rynkebehandling?

Det eksakte priset avgjøres av hvor omfattende behandlingen er og hvis den kombineres med andre behandlinger. Du får et kostnadsoverslag av din behandler i forkant av behandlingen.

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål. Hvis du lurer på om dine problemområder kan behandles med botolium kan vi tilby deg avtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!