Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Tannlege Oslo sentrum

Vi tilbyr nye og faste pasienter all type tannbehandling på sjenerøse åpningstider av et hyggelig og kompetent tannhelseteam.

Tannlege Oslo hos Torshov Tannlegesenter, avd. Sentrum

Du finner tannlegene på team Torshov både på avd. Sentrum og på avd. Torshov.

Vi tilbyr nye og faste pasienter all type tannbehandling på sjenerøse åpningstider av et hyggelig og kompetent tannhelseteam. Mange søker etter tannlege Oslo, noen finner det de søker på direkten, noen letter lenge uten å finne det de søker.

Vår modell som vi jobber etter her på Torshov Tannlegesenter er å sette pasienten i sentrum til enhver tid, under devisen “Vi ser helheten”. “Vi ser helheten” vil si at vi ser ikke deg som en tann, en munn, en lommebok eller en pasient. Det vil si at vi ser deg som et menneske. Som mennesker har vi forskjellige behov, også når det kommer til munnen og tennene våre. Noen ønsker å kunne tygge bedre, noen ønsker et glatt smil, andre ønsker nye tenner eller å fjerne tannstein. Selv om prinsippet for behandlingene i stort sett alltid er det samme vil det alltid være variasjoner avhengig av hvilken person tannlegen har foran seg.

Hvordan velge riktig tannlege?

Det viktigste for oss er at du får den tannbehandling du trenger og har rett til hos en tannhelseteam som du stoler på. Vi vet at når du føler deg trygg som pasient, det er da vi sammen kan skape bra resultater; en frisk munn og et glatt smil. Derfor legger vi stor vekt ved kommunikasjon. For nye pasienter setter vi alltid av nok med tid for at du skall kunne få fortelle om deg og dine tenner, hvilke evt. problemer du har og hvilke løsninger du ser foran deg. Sammen diskuterer vi evt. funn (eks. hull, tannkjøttsbetennelse eller snorking).

Uansett om du ønsker deg en fast tannlege eller kun akutt hjelp tar vi deg imot med et smil. Vi vet at tannverk er en av de verste smertene man kan oppleve og tilbyr derfor akutte timer samme dag. Vi vet også at en god tannhelse er nøkkelen til god helse og tilbyr derfor også regelmessige undersøkelse og kontroller, både hos tannpleier og tannlege.

Team Torshov

Vi er lett tilgjengelige uansett om du kommer til fots, med offentlig transport eller bil (det finnes parkeringplass i bakgården). Vi tar imot akutte så vel som nye pasienter som ønsker seg en fast tannlege. Ta kontakt dersom du ønsker time hos hyggelige og kompetente tannleger som bryr seg om deg og dine tenner.

Bestill time online eller ring oss på 22 37 66 31Nye pasienter, studenter og bedrifter har tilgang til spesielle rabattavtaler.

Team Torshov ønsker deg varmt velkommen!

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!