Fillere

Fillere brukes for å justere rynker og arr, men også ved ansiktskonturering og leppeforstørrelse.

Det finnes flere forskjellige typer av fillere, men felles er at de gjennom injeksjon øker volymen under huden og dermed glatter ut rynker eller gir fyldigere lepper. Da fillere har veldig låv risiko og kort behandlingstid er det en av de mest populære estetiske behandlingene.

Det finnes flere ulike typer av fillere på markedet som er anpasset etter hvilket behov som må være oppfylt. Felles for de er at de inneholder hyaluronsyra (HA). HA produseres naturlig i kroppen og er kjent for å binde vann og dermed skape volum. Det er en viktig komponent for sårtilheling og vevreparasjon. Da HA kan degraderes av solstråling, kan det medføre at mengden HA minsker med alderen hos personer som soler mye. Disse personer kan oppleve at de får rynker tidligere enn andre. Ved å injisere fillere med HA kan man gjenskape volum i veven under huden, hvilket strammer huden og minsker forekomsten av rynker.

Foruten arr og rynker kan fillere brukes ved leppeforstørrelse og ansiktskonturering. For at du skal få det resultatet du ser før deg anser vi at det er viktig med en konsultasjon i forkant av behandlingen. I konsultasjonen går vi igjennom dine behov og ønskninger, fordeler og ulemper med de ulike behandlingene og hvilket resultat du kan forvente deg.

Hva koster fillere?

Det eksakte priset avgjøres av hvor omfattende behandlingen er og hvis den kombineres med andre behandlinger. Du får et kostnadsoverslag av din behandler i forkant av behandlingen. Behandling med fillere går å kombinere med rynkebehandling.

Ta kontakt med oss for avtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger.

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter