Tannlegeskrekk - behandling i Oslo

Tannlegeskrekk er et vanlig problem. For å gi deg den beste tryggheten ved ditt tannlegebesøk, er det viktig at du forteller oss om din tannlegeskrekk.

Vi hjelper deg å bli kvitt tannlegeskrekk i Oslo nå.
Vi hjelper deg å smile – også når du har tannlegetime.

Har du tannlegeskrekk, så er du ikke alene om det. Vi har god erfaring med å møte pasienter med tannlegeskrekk. Vi på Torshov Tannlegesenter i Oslo behandler daglig pasienter med tannlegeskrekk og har gode rutiner for å behandle din tannlegeskrekk.

Bli kvitt din tannlegeskrekk

På grunn av tannlegeskrekk har du kanskje utsatt ditt besøk hos tannlegen altfor lenge og har kanskje fått store tannproblemer? Du har kanskje sluttet å smile for å skjule dine tenner og har vondt i tennene? Dette vil påvirke deg negativt både fysisk og psykisk. Tilbakemeldinger fra våre pasienter med tannlegeskrekk er at de opplever at livet blir lysere etter at de ble kvitt sin tannlegeskrekk. De har fått et penere smil og kan smile, le og har fått bedre selvtillit. De blir mer sosiale og får mye bedre livskvalitet. Vi er stolte og glade over at vi har kunnet hjelpe våre pasienter med å bli kvitt sin tannlegeskrekk og vi hjelper gjerne deg også. Ta det første skrittet og det viktige steget og bestill time for undersøkelse allerede idag.

Vårt første møte

Tannlegene på Torshov Tannlegesenter har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk.
Vi tar oss god tid til vårt første møte.

Dersom du forteller oss at du er redd setter vi av god tid til deg i vårt første møte. Vi snakker med deg om hva som gjør at du er redd og finner en løsning som passer for deg. Vi utfører deretter en undersøkelse dersom du vil. En undersøkelse innebærer at vi kjenner på spisemuskler og kjeveledd. Vi kontrollerer munnhulen, slimhinnen, tannkjøttet og tenner. Røntgenbilder tas ved behov. Lettere tannstenrens og puss inngår. Etter undersøkelsen får du en uforpliktende terapiplan og et kostnadsoverslag basert på dine behov. Vi tilbyr premedisinering med tabletter før behandling. Narkose er et annet alternativ. Men, ved narkose utsettes du for unødvendig risiko og du unnviker også fra å håndtere din frykt.

Behandling av tannlegeskrekk

Ved behandling av tannlegeskrekk i Oslo er det viktig med en tannlege du stoler på.
Finn en tannlege du stoler på.

Uansett om du behøver forebyggende kontroll eller store behandlinger diskuterer vi alternativene med forklarende modeller foran oss. Sammen legger vi opp en plan. Under både diskusjon og behandling er det viktig at du har kontrollen og rett til å avbryte tannlegen for å ta en pause eller stille spørsmål. Vi vil ha en dialog med deg og forsikre oss om at du er bevisst på å bevare din tannhygiene. Les mer om våre behandlinger her.

Klikk her for å bli kvitt din tannlegeskrekk.

Uansett ditt behov, er vårt mål at du får et friskt og vakkert smil!

Hedvig, en av våre pasienter, beskrev sin opplevelse:

«Da jeg begynte å gå til Sara på Torshov Tannlegesenter hadde jeg veldig tannlegeskrekk. Jeg ble møtt med vennlighet og forståelse av henne. I sammen så klarte jeg å sette ord på skrekken. Sara er ei blid, vennlig og kjempeflink tannlege. Tar seg god tid til å forklare underveis. Det er nok dette som har gjort at det går så bra og fint med meg. Nå gleder jeg med til å komme til Sara. Tusen takk Sara for at du finns!»

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter