Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
en no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

 • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
 • Smertelindring.
 • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690
Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk

Tannlegeskrekk er et vanlig problem som har en enkel løsning. For å gi deg den beste tryggheten ved ditt tannlegebesøk, er det viktig at du forteller oss om din tannlegeskrekk.

Har du tannlegeskrekk, så er du ikke alene om det. Vi har god erfaring med å møte pasienter med tannlegeskrekk i Oslo. Vi på Torshov Tannlegesenter  har i flere generasjoner blitt valgt av pasienter i Oslo med tannlegeskrekk. Siden 1958 hjelper vi daglig pasienter med tannlegeskrekk.

Samtale på klinikken
Samtale på klinikken

Uforpliktende samtale på klinikken om dine behandlingsmuligheter med, for eksempel, tannimplantater og andre større behandlinger.

kr 490
ca 20 min
Henter ledige timer...

Hvordan bli kvitt tannlegeskrekk?

På grunn av tannlegeskrekk har du kanskje utsatt ditt besøk hos tannlegen altfor lenge og har kanskje fått store tannproblemer? Du kanskje har fått problemer med å tygge, spise eller snakke? Du har kanskje sluttet å smile for å skjule dine tenner eller har vondt i tennene? Dette vil påvirke deg negativt både fysisk og psykisk.

Tilbakemeldinger fra våre pasienter med tannlegeskrekk er at de opplever at livet blir mye bedre etter at de har blitt kvitt sin tannlegeskrekk. De har fått et penere smil og kan smile, snakke og spise uforhindret igjen. I tillegg får de ofte bedre selvtillit. De blir også mer sosiale og får betydelig bedre livskvalitet.

Behandling av tannlegeskrekk er enkelt hvis du møter riktig tannlege som vil og kan hjelpe deg. Det er viktig at du er åpen og ærlig om dine opplevelser og behov. Fortell oss gjerne hva er det som gjort at akkurat du har tannlegeskrekk, slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine behov.

Det er vanlig at pasienter med tannlegeskrekk venter for lenge, eller avbestiller timen så snart den nærmer seg. Hos oss følger vi opp deg som har tannlegeskrekk, og hjelper deg komme på regelmessige tannlegebesøk for å bli kvitt din tannlegeskrekk.

Vi er stolte og glade over at vi har kunnet hjelpe våre pasienter med å bli kvitt sin tannlegeskrekk og vi hjelper gjerne deg også. Ta det første skrittet og det viktige steget og bestill time for undersøkelse allerede idag.

9 tips for deg med tannlegeskrekk

 1. Bestill tannlegetime i dag – ikke utsett tannlegebesøket
 2. Velg en tannlege som setter av tid og lytter
 3. Fortsett å gå til en tannlege du føler deg trygg hos
 4. Vær åpen om din tannlegeskrekk – tannlegeskrekk er vanligere enn du tror
 5. Si fra om hvordan du har det – behandlingen skal være behagelig og smertefri
 6. Ta med en familiemedlem eller venn
 7. Ta med lydbok eller musikk som du liker
 8. Gå regelmessige til tannlege eller tannpleier
 9. Legg tid på god munnhygiene, godt kosthold og forebyggende behandling for å unngå store behandlinger

En tannlege som lytter til deg

Tannlegene på Torshov Tannlegesenter har lang erfaring med pasienter med tannlegeskrekk.

Vi tar oss god tid for å lytte på deg som har tannlegeskrekk.

Dersom du forteller oss at du har tannlegeskrekk setter vi av god tid til deg i vårt første møte. Vi snakker med deg om hva som gjør at du er redd og finner en løsning som passer for deg. Vi utfører deretter en undersøkelse dersom du vil.

En undersøkelse innebærer at vi kjenner på spisemuskler og kjeveledd. Vi kontrollerer munnhulen, slimhinnen, tannkjøttet og tenner. Røntgenbilder tas ved behov. Lettere tannstenrens og puss inngår. Etter undersøkelsen får du en uforpliktende terapiplan og et kostnadsoverslag basert på dine behov.

Vi tilbyr premedisinering med beroligende tabletter før behandling dersom det er behov for dette. Narkose er et annet alternativ.

Tannlegeskrekk kan behandles

Ved behandling av tannlegeskrekk i Oslo er det viktig med en tannlege du stoler på.

Har du tannlegeskrekk er det ekstra viktig at du finner en tannlege du kan stole på.

Uansett om du behøver forebyggende behandling eller større behandlinger diskuterer vi alternativene med forklarende modeller foran oss. Sammen legger vi opp en plan.

Under både diskusjon og behandling er det viktig at du har kontrollen og rett til å avbryte tannlegen for å ta en pause eller stille spørsmål. Vi vil ha en åpen dialog med deg og forsikre oss om at du er bevisst på å bevare din tannhygiene og ha et godt kosthold.

Her kan du lese mer om våre behandlinger. Klikk her for å bestille time og ta første skrittet for å bli kvitt din tannlegeskrekk.

Uansett ditt behov, er vårt mål at du får et naturlig og sundt smil!

Hedvig, en av våre pasienter, beskrev sin opplevelse:

«Da jeg begynte å gå til Sara på Torshov Tannlegesenter hadde jeg veldig tannlegeskrekk. Jeg ble møtt med vennlighet og forståelse av henne. I sammen så klarte jeg å sette ord på skrekken. Sara er ei blid, vennlig og kjempeflink tannlege. Tar seg god tid til å forklare underveis. Det er nok dette som har gjort at det går så bra og fint med meg. Nå gleder jeg med til å komme til Sara. Tusen takk Sara for at du finns!»

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!