Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering er en perfekt måte for voksne pasienter å regulere sine tenner.

Usynlig tannregulering er mulig for voksne pasienter.
Usynlig tannregulering med skinner.

Har du skjeve tenner, over- eller underbitt og lenge har lurt på om du skal rette det opp? Da kan vi hjelpe deg med usynlig tannregulering. Med usynlig tannregulering kan du spise normalt og holde din munnhygiene i orden.

Ved første møte tar vi et bilde og avtrykk av dine tenner som sendes til laboratoriet. Der bearbeider en tekniker informasjon om dine tenner og sender tilbake en fil som viser hvordan dine tenner kommer til å se ut når du er ferdig med reguleringen. Dersom vi sammen godkjenner prosessen, så lager teknikeren skinner. Hver måned kommer du til oss for kontroll og får to nye skinner. Hver skinne bruker du i to uker av gangen. Du vil etterhvert se forskjell på hvordan tennene forandrer stilling.

Hva koster usynlig tannregulering?

Usynlig tannregulering med Invisalign koster fra 28 000 – 60 000 kroner for to kjever, inkludert tannteknikerkostnader og tannlegearbeid. Ønsker man et billigere alternativ kan man vurdere Inman Aligner som også er en form for usynlig tannregulering. Inman Aligner koster mellom 18 000 – 23 000 kr.

Fordelen med usynlig tannregulering er at du slipper synlige tråd- og metallbiter, taleproblemer, sår og hull i tennene eller tannkjøttsproblemer. Behandlingen er dyrere enn vanlig regulering og stiller krav til deg som pasient, ettersom du må bruke skinnene hver dag for å oppnå optimal effekt. Tannregulering tar tid og krever samarbeid og tålmodighet. Et genuint vakkert smil forsterker ditt selvbilde og øker din livskvalitet.

Ring 22 37 66 31 for time eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter