Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690
Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering

Usynlig tannregulering er en perfekt måte for voksne pasienter å regulere sine tenner.

Usynlig tannregulering er mulig for voksne pasienter.

Usynlig tannregulering med skinner.

Har du skjeve tenner, over- eller underbitt og lenge har lurt på om du skal rette det opp? Da kan vi hjelpe deg med usynlig tannregulering. Med usynlig tannregulering kan du spise normalt og holde din munnhygiene i orden.

Ved første møte tar vi et bilde og avtrykk av dine tenner som sendes til laboratoriet. Der bearbeider en tekniker informasjon om dine tenner og sender tilbake en fil som viser hvordan dine tenner kommer til å se ut når du er ferdig med reguleringen. Dersom vi sammen godkjenner prosessen, så lager teknikeren skinner. Hver måned kommer du til oss for kontroll og får to nye skinner. Hver skinne bruker du i to uker av gangen. Du vil etterhvert se forskjell på hvordan tennene forandrer stilling.

Konsultasjon – Regulering
Konsultasjon – Regulering

Konsultasjonen inkluderer 3D-skanning og fotografering av tennene, samt samtale om dine behandlingsmuligheter med usynlig tannregulering. Du får også se en visualisering av hvordan ditt nye smil blir.

kr 590
ca 40 min
Henter ledige timer...

Hva koster usynlig tannregulering?

Usynlig tannregulering med Invisalign koster fra 34 990 – 64 990 kroner for to kjever, inkludert tannteknikerkostnader og tannlegearbeid.

Fordelen med usynlig tannregulering er at du slipper synlige tråd- og metallbiter, taleproblemer, sår og hull i tennene eller tannkjøttsproblemer. Behandlingen er dyrere enn vanlig regulering og stiller krav til deg som pasient, ettersom du må bruke skinnene hver dag for å oppnå optimal effekt. Tannregulering tar tid og krever samarbeid og tålmodighet. Et genuint vakkert smil forsterker ditt selvbilde og øker din livskvalitet.

Ring 22 37 66 31 for time eller fyll ut vårt kontaktskjema.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!