Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
30 min
kr 650

Rentefri delbetaling

Ønsker du hjelp med finansiering av din tannbehandling? Snakk med din tannlege om ulike muligheter. En mulighet er delbetaling over tid med hjelp av betalingsløsninger.

Dersom man ikke har hatt en fast avtale med tannlege eller tannpleier, kanskje unngått tannlegen på grunn av tannlegeskrekk eller lått tannlegetimen gå i glemmeboka grunnet nytt jobb eller flytting alt for lenge kan tannbehandlingbehovet raskt vokse seg større enn nødvendig. Da man ofte ikke har noen symptomer inntil det er akutt er det lett å utsette det årlige tannlegebesøket. Ikke sjelden fører et slikt scenario til omfattende tannbehandlingbehov. For noen med stort behandlingsbehov kommer kostnadsoverslaget som en (uvelkommen) overraskelse. Dersom det gjør mer vondt i lommeboka enn i tennene utsetter noen gjerne tannbehandlingen ytterligere. Faren ved å gjøre det er at sykdommen ikke stanses og behandlingsbehovet blir enn større.

Løsningen er å gjøre nødvendig all nødvendig tannbehandling for å sikre seg om å stanse sykdomsutviklingen. Dersom man trenger det finnes det mulighet til rentefri delbetaling for å ikke utsette tannbehandlingen ytterligere.

Betalingsutsettelse inntil 9 måneder

Eksempel på betalingsutsettelse er mulighet til rentefri delbetaling inntil 9 måneder mot et lite gebyr. Du kan velge å utsette betalingen i 4, 6 eller 9 måneder. Dette gjelder for kjøp over 2.500 kroner. I utsettelseperioden løper ingen renter. Betaler du alt innen forfall, betaler du kun utsettelsegebyret. Ønsker du å dele opp beløpet etter den rentefrie perioden, gjelder ordinære betingelser.

Betalingsutsettelse

Måneder         Gebyr

4 mnd             275 kr

6 mnd             349 kr

9 mnd             425 kr

Slik søker du

1. Snakk med din tannlege.

2. Si at du ønsker en finansieringsløsning.

3. Tannlegen søker for deg mens du venter. Du får svar der og da.

NB. Priser som er oppgitt kan forandres, snakk med din tannlege for aktuelle betingelser.

Søknaden forutsetter en kredittvurdering. For å bruke betalingsutsettelse må søknaden ha blitt godkjent før tannbehandlingen begynner. Vi anbefaler deg å lese detaljene før du inngår en slik avtale om delbetaling. Du finner mer informasjon hos oss.

Kontakt oss dersom du ønsker mer informasjon om delbetalig.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!