Tannbeskytter

En tannbeskytter beskytter dine tenner under trening

Er du aktiv innenfor ski, hockey, boksing, kampsport, håndball eller lignende? Da er det ekstra viktig at du beskytter dine tenner fra skader. Deltar du i disse sportsgrenene øker du risikoen for tannfrakturer eller utslåtte tenner. En tannbeskytter består av myk plast innerst mot tennene og hard plast utenpå. Den beskytter mot skader på flere ulike vis ved å fordele kraften på flere tenner, noe som minsker risikoen for skader. Den virker også som støtdemper. Tannbeskytteren er enkel å bruke og er en god investering.

Vi har et tett samarbeid med tanntekniker og lager alltid skinner som er individuelt tilpasset til dine tenner. Hvilken skinne som er den optimale for deg avhenger også av hvilken idrettsgren du utøver, skinnene er bygget opp over flere lag og vi velger alltid skinnen som er best tilpasset din idrett. Mange idrettsforbund krever bruk av tannbeskyttere for at utøverens forsikring skal være gyldig, ofte er det et krav fra forsikringsselskapet at disse skinnene skal være individuelt tilpasset til utøveren av tannlege og tanntekniker.

Vil ditt lag eller klubb ha tannbeskyttere med klubbens farger? Eller er dere en gjeng som trener sammen? Bestiller dere til flere kan vi gi dere en rabattavtale. Ønsker dere å samle hele laget for å ta avtrykk, så setter vi gjerne av tid til dere. Vi gir også informasjon om bruk og vedlikehold av sportskinnene.

Klikk her for å bestille en tannbeskytter.

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter