Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

 • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
 • Smertelindring.
 • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690
Invisalign
Vikanhjelpedegmed
Priser og betalingsalternativer
Ta Invisalign-testen!
Vanlige spørsmål
Les mer om Invisalign
Kan du se at hun har tannregulering?Invisalign er en verdensledende metode. Komfortabel og effektivt får du rettet opp tennene uten forstyrrelser i ditt hverdagsliv.
Henter ledige timer...
Betalingsalternativer

Betalingsalternativer - vi finner betalingsløsninger for deg

Vi hjelper deg uansett kostnadsnivå slik at du slipper å utsette viktig tannbehandling som forebygger skader og sykdom. Vi kan tilby delbetaling eller betalingsutsettelse gjennom Resurs Bank. Har du krav på Helfo-refusjon, søker våre behandlere for deg. Les mer her om våre ulike betalingsalternativer.

Bestill en konsultasjon for tannlegeskrekk
(Kr 760)
Henter ledige timer...
Priser og betalingsalternativer

Veldig enkel

Kr 34 990

 • Passer for veldig enkle tilfeller, f.eks. en enkelt fortann som er litt skjev.
 • Estimert behandlingstid: Fra 2 mnd

Enkel

kr 44 990

 • Egnet for enkle tilfeller, f.eks. skjeve fortenner og mindre bittavvik.
 • Estimert behandlingstid: Fra 3 mnd

Middels

kr 54 990

 • Behandler milde til moderate tilfeller, som f.eks. trangstilling, mellomrom og dypt bitt.
 • Estimert behandlingstid: Fra 6 mnd

Avansert

kr 64 990

 • Behandler kompliserte bittproblemer, som f.eks. trangstilling, underbitt, åpent bitt, overbitt og kryssbitt.
 • Estimert behandlingstid: Fra 9 mnd
Bestill en avklarende Invisalign-konsultasjon før behandling!

Lurer du på om Invisalign er noe for deg? Konsultasjonen på 40 min inkluderer:

 • en samtale om:
  • - Hvilken type regulering som vil være anbefalt for din tannstilling.
  • - Estimat for behandlingstid.
  • - Gjennomgang av hvordan behandlingen gjennomføres.
 • fotografering og 3D-skanning av tennene. Du får se en simulering av hvordan ditt nye smil kan bli etter Invisalign-behandlingen.
 • Når tannlegen avgjør at du er en egnet kandidat, får du tilbud om å fortsette med en av startpakkene (se mer under).

  NB. En komplett undersøkelse er nødvendig for å oppdage eventuelle tilstander eller sykdommer som kan påvirke behandlingen negativt. Alle underliggende forhold må behandles før tannregulering igangsettes. Hvis du ikke har en undersøkelse som er nyere enn 6 måneder, må du velge startpakken som inkluderer komplett undersøkelse (se mer under).

  Har du allerede bestemt deg for Invisalign? Se våre innholdsrike startpakker!

  Tannlegen setter deg opp på startpakke A eller B. Startpakke B forutsetter at du har tatt en komplett undersøkelse med røntgen hos oss de siste 6 måneder.

   
  Startpakke A
  Startpakke B
  Tid
  60 min
  40 min
  Pris
  Kr 4990 (Ikke refunderbar*)
  Kr 3990 (Ikke refunderbar*)
  Komplett undersøkelse
   
  4 bitewing-røntgen
   
  Panorama-røntgen
  3D-skanning av munn og tenner
  Foto i Invisalign-app
  Smil-simulering
  Foto i fotostudio
  Videoopptak av smil/ansiktsmimikk

  Dataene brukes i Invisaligns Smile Design-systemet for å vise deg ditt mulige nye smil. Du får i tillegg vite din unike behandlingsplan med nødvendig antall skinner.

  * Dersom du fortsetter med Invisalign-behandling innen 1 måned etter gjennomført startpakke, vil startpakkeprisen trekkes fra sluttsummen. Dersom du velger å ikke gå videre etter gjennomført startpakke, må du uansett betale for startpakken.

  Se alt som er inkludert i Invisalign-behandlingen!

  Inkludert
  Behandling av begge kjever
  Inkludert
  Oppfølgingsbesøk under hele prosessen
  Verdi kr 1200
  Alle nødvendige røntgen
  Verdi kr 2000
  Fjerning av tannstein og misfarging før og etter behandling
  Verdi kr 499
  3D-skanning (gir deg også digital backup av tennene)
  Verdi kr 5000
  Stabiliseringsskinner eller metaltråd etter endt behandling
  Verdi kr 3800
  Tannblekingsskinner og blekemiddel som avslutning på behandlingen*
  Inntil 60 mnd avdragstid ved ekstern finansiering.
  *Om blekingen ikke vurderes som medisinsk nødvendig, tilkommer 25 % mva kun på blekemiddelet.

  Vi finner betalingsløsninger sammen med deg!

  Uansett kostnadsnivå hjelper vi deg så langt vi kan for at du skal slippe å utsette viktig tannbehandling som forebygger skader og sykdom. Vi kan tilby betalingsutsettelse eller delbetaling gjennom Svea Finans. Har du krav på Helfo-refusjon, kan våre behandlere søke for deg. Her kan du lese mer om våre ulike betalingsalternativer

  Bestill en konsultasjon idag!
  (Kr 590)
  Henter ledige timer...
  Test om Invisalign kan være noe for deg!
  1
  Hvor gammel er du?
  Under 18
  18-29
  30-49
  50-80
  Invisalign-behandling for å få rette, fine tenner er ikke aldersbetinget. Barn og unge kan behandles med Invisalign, men de må kunne gjøre en meget stor egeninnsats. En diskré blå prikk på utsiden av skinnene vil forsikre foreldrene om at barnet deres faktisk bruker skinnene. I noen tilfeller er det tilstander og sykdommer som bør behandles før Invisalign-behandling kan igangsettes.
  Uansett alder vil Invisalign-behandling kunne gi rette, fine tenner. Noen unge voksne kan ha hatt tradisjonell metall-tannregulering i tenårene, men likevel ønske seg små forbedringer i estetikkog funksjonalitet. Da kan Invisalign tilby en rask og usynlig behandling. Men noen ganger er det andre tilstander og sykdommer som bør behandles før Invisalign-behandling igangsettes.
  Uansett alder kan du behandles med Invisalign for å få rette, fine tenner. Over tid kan bittfeil skape tannslitasje og behov for å få rettet opp tannstillingen. Invisalign kan behandle komplekse problemstillinger og gjenskape et flott smil. Noen tilstander og sykdommer bør likevel behandles før det igangsettes Invisalign-behandling.
  Pasienter, uansett alder, kan ha nytte av Invisalign for å få rette, fine tenner. Alle godt voksne vil oppleve at tennene flytter på seg, med konsekvensen at det blir trangere i front. Heldigvis har Invisalign-behandling ingen øvre aldersgrense. I enkelte tilfeller er det likevel noen tilstander og sykdommer som bør behandles før tannlegen igangsetter Invisalign-behandling.
  2
  Har alle voksentennene kommet på plass?
  Ja
  Nei
  Når voksne skal behandles med Invisalign, må alle de permanente tennene kommet frem i munnen. Om du ennå har en melketann som ikke er felt eller som ikke har brutt frem, kan du kanskje trenge en annen tannbehandling før du kan starte med Invisalign.
  3
  Er du motivert for å bruke Invisalign-skinner?
  Ja - svært motivert
  Ja - sånn passe motivert
  Det er supert! Du må klare å bruke skinnene i minst 22 timer per døgn under behandlingstiden for å oppnå det ønskede resultatet. Men en av de mange fordelene er at de er usynlige, slik at du kan fortsette livet ditt på en normal måte.
  Det er nødvendig å være svært motivert. Dersom skinnene skal virke optimalt, må du bruke dem i minst 22 timer per døgn under behandlingstiden. Til sammenligning med fastsittende metall-tannregulering krever de avtagbare skinnene konsekvent egeninnsats. Men en av flere fordeler er at de er usynlige, slik at du kan fortsette å leve livet ditt som vanlig.
  4
  Hvilken bittstilling beskriver hovedsakelig problemet ditt?
  For mye mellomrom
  Kryssbitt
  Trangstilling
  Underbitt
  Åpent bitt
  Overbitt
  Dypt bitt
  Invisalign-skinner kan redusere mellomrom mellom tennene. Det kan bli vanskelig å holde rent mellom tennene om det oppstår trangstilling andre steder i tannbuen pga mellomrommet. Utilstrekkelig renhold kan føre til tannkjøttbetennelser og hull i tennene.
  Invisalign-behandling kan korrigere kryss- og saksebitt som innebærer at tyggeflatene på tennene ikke møtes på riktig måte. Ved kryssbitt biter underkjevens tenner på utsiden av overkjevens. Ved saksebitt er overkjevetannbuen for bred i forhold til underkjevetannbuen. Disse bittfeilene kan medføre at all bitekraft overføres til feil overflater i feil vinkel. Du kan få bl.a. tannbrudd, tilbaketrukket tannkjøtt og slitasje på tenner.
  Behandling med Invisalign kan rette opp trangstilling som betyr at tennene står for nær hverandre og har unormale posisjoner som forskyvning i forskjellige retninger, overlapping eller et vridd utseende. Skjevstilte tenner er vanskeligere å rengjøre, og de kan skape slitasje når du tygger og biter, hvilket igjen kan gi mye alvorligere tannproblemer.
  Invisalign-skinnene kan rette opp underbitt som oppstår når underkjevens tenner biter for langt ut i forhold til overkjeven. For å få bitt riktig sammen med sidetennene må undertennene skyves tilbake. Eventuelt skyves overtennene frem. Underbitt kan gi taleproblemer, problemer med å tygge eller svelge riktig, smertefull biting eller tygging.
  Invisalign-behandling kan korrigere åpent bitt. Ved åpent bitt vil de bakerste tennene berøre hverandre samtidig som fortennene ikke gjør det når du biter sammen. Dermed oppstår det et tydelig mellomrom i front. Det kan bli vanskelig å bite på mat og kan gi uregelmessig trykk på enkelttenner og kjeveleddsfestet.
  Invisalign-behandling kan rette opp overbitt som oppstår når fortennene i overkjeven biter unormalt langt foran fortennene i underkjeven. Du kan få tannslitasje, og risikoen for å slå ut fortennene øker hvis du får et slag mot tennene.
  Invisalign kan behandle dypt bitt som betyr at fortennene i underkjeven skjules nesten helt av fortennene i overkjeven ved sambitt. Fortennene i begge kjever kan dermed gnage på hverandres tannkjøtt og dermed skape infeksjoner. Dypt bitt er ikke det samme som overbitt hvor fortennene oppe står langt frem for undertennene.
  5
  Hvilket bilde beskriver best omfanget av problemet ditt?
  Jeg trenger regulering av en eller noen få tenner.
  Jeg trenger regulering av flere tenner i begge kjever.
  Jeg trenger regulering av flere komplekse bittproblemer i begge kjever.
  Invisalign-konsultasjonen er et godt utgangspunkt for tannlegen til å vurdere tannhelsen din, og du vil kunne få vite hva slags behandlingspakke som er best for din tannstilling.
  6
  Hvis du har mellomrom mellom tennene, hvilket bilde er mest beskrivende?
  Har ikke mellomrom
  Et lite mellomrom mellom to tenner
  Medium mellomrom mellom to eller flere tenner
  Store mellomrom mellom flere tenner
  Mellomrom mellom tennene kan føre til at de tipper til siden fordi de mangler støtte fra nabotannen. Det kan medføre vansker med å gjøre godt nok rent på den trangstilte siden. På motsatt side av den tippede tannen kan en tannkjøttlomme oppstå. Selv med grundig tannhygiene blir rengjøringen utilstrekkelig, noe som kan føre til hull i tennene og tannkjøttbetennelser.
  7
  Har du tannimplantat?
  Ja
  Nei
  Et fastskrudd tannimplantat kan forhindre den ønskede tannflyttingen. Implantat må derfor tas hensyn til i planleggingen av behandlingen.
  8
  Bruker du tobakk (røyk/snus)?
  Ja
  Nei
  Dersom du røyker eller snuser med skinnene i munnen, kan de få misfarging og miste sin usynlighet. Invisalign-skinnene skal sitte på tennene i minst 22 timer hvert døgn, og hvis du også tar ut skinnene for å røyke/snuse, forsinker du reguleringsprosessen. Tobakk er i tillegg ikke bare skadelig for tennene, men hele kroppen. Er du motivert for å rette tennene med Invisalign-behandling, kan dette kanskje være det beste tidspunktet å slutte helt med tobakk.
  Basert på dine svar kan du være aktuell for behandlingspakke VELDIG ENKEL eller ENKEL. Bestill vår innledende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter, fotografering og 3D-skanning av munn og tenner.
  Basert på dine svar kan du være aktuell for behandlingspakke MIDDELS. Bestill vår innledende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter, fotografering og 3D-skanning av munn og tenner.
  Basert på dine svar kan du være aktuell for behandlingspakke AVANSERT. Bestill vår innledende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter, fotografering og 3D-skanning av munn og tenner.
  Bestill vår innledende Invisalign-konsultasjon med samtale om dine muligheter, fotografering og 3D-skanning av munn og tenner.
  Henter ledige timer...
  Vanlige spørsmål om Invisalign
  Hva er Invisalign tannregulering?

  Invisalign-behandling er en moderne måte å rette opp skjeve tenner gjennom at du bruker en serie med gjennomsiktige, avtagbare skinner. Du kan leve livet og nyte maten din som normalt under behandling, samtidig som tennene nærmer seg ønskesmilet ditt på en diskré og komfortabel måte.

  Kan alle tannleger gjøre Invisalign-behandlinger?

  Tannleger må være sertifisert til å utføre denne behandlingen. Våre Invisalign-tannleger på Torshov Tannlegesenter er grundig opplært og sertifisert av produsenten. Velg kompetanse og kvalitet når du ønsker ditt Invisalign-smil!

  Kan alle pasienter behandles med Invisalign?

  Nesten alle tannstillingsfeil kan korrigeres med Invisalign. For å oppnå ønsket tannflytting må du være svært motivert og bruke skinnene konsekvent i minst 22 timer hvert døgn. Med din egen innsats og Invisaligns effektive skinner er et strålende nytt smil nærmere enn noen gang.

  Hvorfor er Invisalign så populært?

  Invisalign tilbyr en meget komfortabel og nesten usynlig tannregulering, uten behov for metalltråder eller -klosser. Du kan leve livet ditt, enten på skole/studier, familieselskap eller i viktige jobbmøter, uten at noen merker at du har tannregulering. Velg Invisalign hvis du ønsker bekymringsløs tannkorreksjon!

  Hvor lenge må du gå med Invisalign?

  Med Invisalign kan du oppnå ditt ønskede smil raskere enn forventet. Å se synlige forbedringer allerede i de første ukene kan være svært motiverende. Gjennomsnittlig behandlingstid er:

  • 7-15 uker for veldige milde til milde tilfeller
  • 14-30 uker for milde til moderate tilfeller
  • 30 uker til 12+ mnd for moderate til alvorlige tilfeller
  Gjør Invisalign vondt?

  Invisalign er en behagelig og effektiv måte å flytte tennene på. I starten av behandlingen og ved skinnebytte kan enkelte oppleve et trykk mot tennene, hvilket er et normalt tegn på at reguleringen virker som den skal. Dette går vanligvis over etter noen dager. Uansett alder er Invisalign en komfortabel metode for å få et fantastisk smil!

  Vi har kun sertifiserte Invisalign-behandlere
  Abbe KhanTannlegeBestill time
  Fatima MuradTannlegeBestill time
  Kani KarimiTannlegeBestill time

  Invisalign

  Rette tenner med Invisalign

  Invisalign-behandling gir deg mulighet å få tennene i riktig posisjon for bedre tyggefunksjon, enklere renhold og munnhygiene, og selvfølgelig også smilet du ønsker. Det kan brukes som en egen behandling, eller som ledd i en større behandlingsplan. For eksempel for å lage plass til implantat, eller for få tenner i riktig posisjon etter avansert tannkjøttsbehandling, for å nevne noen eksempler.

  Før og etter behandling med usynlig regulering

  Rett opp tennene med usynlig regulering.

  For og etter behandling med regulering.

  Behandle trangstilling og dypt bitt med regulering.

  Før og etter behandlign med usynlig regulering.

  Lukk mellomrom med usynlig regulering.

  Dette er eksempel på resultater man kan oppnå med Invisalign-behandling. Disse behandlingene er utført av våre behandlere.
  Alle våre tannleger tilbyr behandling med Invisalign. Til teamet har vi også knyttet en kjeveortoped (spesialist i tannregulering). Ring oss 22 37 66 31 eller send en henvisning via vårt kontaktskjema og skriv at hva det gjelder. Vi tilbyr også videokonsultasjoner.

  Behandling med Invisalign i Oslo.

  Eksempel på Invisalign skinne.

  Invisalign er en type usynlig tannregulering hvor du har på deg gjennomsiktige skinner som beveger tennene i riktig retning.

  Hvordan fungerer det?

  Skinnene du får er lite for små for dine tenner slik de ser ut i dag, på den måten vil de sakte dytte tennene på plass. Etter hvert at tennene passer godt i skinnene vil du bytte til nye skinner som også er lite for små. Slik holder man på til dess at tennene står så som man ønsker at de skal stå. Når tennene står på plass vil man forsikre seg om at tennene ikke går tilbake. Da tar man til hjelp av en retainer. Det finnes to typer av retainere; en er som en metalltråd som limes til baksiden av tennene, den andre er skinner, som ligner på de som man bruker for å flytte på tennene. Forskjellen er at disse skinnene etterhvert brukes mindre og mindre, for å til slutt kun brukes noen netter i uken.

  Hvordan lages en Invisalign?

  Ta kontakt med en av våre tannleger som er Invisalign sertifiserte. Hvis dere blir enige om at dette er riktig behandling for deg vil tannlegen skanne tennene dine. Dette sendes til en sertifisert tekniker for å bli lagt inn i et dataprogram. I dataprogrammet vil du og din tannlege kunne gjøre en simulering av hvordan tennene skal bevege seg og få et bilde av hvilket resultat man kan forvente seg. I tillegg kan man se hvor mange skinner du trenger.

  Når du har fått de første skinnene utlevert er det nødvendig å komme tilbake ca hver 6 uke for kontroll og eventuelle justeringer. Skinnene bytter du ca hver 7 dag, avhengig av behandlingstype. Når behandlingen er klar trenger du en retainer som sikrer at tennene beholder sin nye plassering i tannbuen.

  Hva koster Invisaling behandling?

  Hva en behandling med Invisalign koster er avhengig av hvor mange skinner du har behov for for å oppnå ønsket resultat.

  • Veldig enkelt behandlingsbehov – 34 990 kr
   Ved veldig enkle behandlinger, for eksempel en litt skjev fortann.
   Eks. på delbetalingsplaner; 1460 kr/mnd i 24 mnd eller 2915 kr/mnd i 12 mnd.)
  • Enkelt behandlingsbehov – 44 990 kr
   Ved enkle behandlinger, for eksempel mindre bittavvik eller skjeve fortenner.
   Eks. på delbetalingsplaner; 1875 kr/mnd i 24 mnd eller 3750 kr/mnd i 12 mnd.)
  • Middels behandlingsbehov – 54 990 kr
   Ved middels til moderate behandlinger, for eksempel mellomrom, dypt bitt og trangstilling.
   Eks. på delbetalingsplaner; 2290 kr/mnd i 24 mnd eller 4580 kr/mnd i 12 mnd.)
  • Avansert behandlingsbehov – 64 990 kr
   Ved avanserte behandlinger, for eksempel trangstilling, åpent bitt, underbitt, overbitt og kryssbitt.
   Eks. på delbetalingsplaner; 2710 kr/mnd i 24 mnd eller 5415 kr/mnd i 12 mnd.)

  Prisen er avhengig av hvilken kategori din behandling er i. For å vite hvilken behandling som er best for deg, book time for en undersøkelse (anbefalt dersom det var lenge siden du var sist hos tannlegen), eller konsultasjon med samtale om dine muligheter inkludert 3D-scanning og fotografering av dine tenner. Bestill time enkelt online! For at med sikkerhet vite hvilken kategori du havner i tas en 3D-skanning for analyse og simulering i dataprogrammet. Prisen for Invisalign behandling er inkludert tannbleking og Vivera retainer hvis dette er ønskelig.

  Saker å tenke på infor din Invisalign-konsultasjon:

  • Hvorfor og hva – vær tydelig med eksakt hva er det du ønsker å forbedre, det kan finnes andre metoder som egner seg bedre for å oppnå de resultater du ønsker.
  • Motivasjon – avtakbar tannregulering krever at du faktisk bruker skinnene 20-22 timer per dag for å se resultat.
  • Tålmodighet – i starten er det noe uvant og det kan ta noen dager før man blir vant til å f.eks. snakke med skinnene.
  • Oppfølging – tannregulering trenger tett oppfølging.
  • Langsiktighet – for at resultatet skal holde må du ha noen form for retensjon etter behandlingen, din tannlege informerer deg mer om forskjellige alternativer.

  Usynlig tannregulering med Invisalign.

  Invisalign gjør usynlig regulering mulig.

  Før din behandling med Invisalign

  Behandlingen påbegynnes når du og din tannlege har blitt enige om at Invisalign er det beste alternativet for å oppnå de resultater du ønsker. Før behandlingen starter må man ha gjort en undersøkelse hvor man ser på tenner, tannkjøtt og tannrøtter, man må evt. også ta røntgenbilder på de tenner som skal behandles. Dette for din trygghet for å være sikker på at det ikke er noen sykdom eller skade som er i veien for behandlingen eller som kan risikere å komplisere behandlingen.

  Har du en tannlege som du går fast til, og har nylig gjort en undersøkelse hos, må du gjerne be han eller henne om å sende oss en henvisning for behandling med Invisalign. Har du ikke fast tannlege eller hvis det vær en stund siden du vær hos tannlegen, kan du benytte deg av vårt tilbud til nye pasienter for undersøkelse. Var oppmerksom at det kan komme ytterligere røntgenbilder i tillegg til tilbudet hvis tannlegen bedømmer det som nødvendig for å påbegynne behandling med Invisalign (kostnaden for evt. røntgenbilder trekkes fra den endelige behandlingen).

  Bestill time online eller ring oss på 22 37 66 31 for å vite mer om dine muligheter til et godt, funksjonelt bitt og et smil du er fornøyd med.

  Med forbehold om skrivefeil og prisjusteringer. Du vil alltid få skriftlig prisoverslag av din behandler i forkant av behandlingen.

  Forfatter

  Publisert
  Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
  Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
  Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!