Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

 • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
 • Smertelindring.
 • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
Det haster – jeg behøver akutt undersøkelse
30 min
kr 650

Invisalign

Rette tenner med Invisalign

Invisalign-behandling gir deg mulighet å få tennene i riktig posisjon for bedre tyggefunksjon, enklere renhold og munnhygiene, og selvfølgelig også smilet du ønsker.

Før og etter behandling med usynlig regulering

Rett opp tennene med usynlig regulering.

For og etter behandling med regulering.

Behandle trangstilling og dypt bitt med regulering.

Før og etter behandlign med usynlig regulering.

Lukk mellomrom med usynlig regulering.

Dette er eksempel på resultater man kan oppnå med Invisalign-behandling. Disse behandlingene er utført av våre behandlere.
Alle våre tannleger tilbyr behandling med Invisalign. Til teamet har vi også knyttet en kjeveortoped (spesialist i tannregulering). Han er en av få i Norge som er Invisalign Platinum Elite-provider. I tillegg har han også jobbet som foreleser på Universitetet i Paris. Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og mer informasjon. Ring oss 22 37 66 31 eller send en henvisning via vårt kontaktskjema og skriv at hva det gjelder. Vi tilbyr også videokonsultasjoner.

Behandling med Invisalign i Oslo.

Eksempel på Invisalign skinne.

Invisalign er en type usynlig tannregulering hvor du har på deg gjennomsiktige skinner som beveger tennene i riktig retning.

Hvordan fungerer det?

Skinnene du får er lite for små for dine tenner slik de ser ut i dag, på den måten vil de sakte dytte tennene på plass. Etter hvert at tennene passer godt i skinnene vil du bytte til nye skinner som også er lite for små. Slik holder man på til dess at tennene står så som man ønsker at de skal stå. Når tennene står på plass vil man forsikre seg om at tennene ikke går tilbake. Da tar man til hjelp av en retainer. Det finnes to typer av retainere; en er som en metalltråd som limes til baksiden av tennene, den andre er skinner, som ligner på de som man bruker for å flytte på tennene. Forskjellen er at disse skinnene etterhvert brukes mindre og mindre, for å til slutt kun brukes noen netter i uken.

Hvordan lages en Invisalign?

Ta kontakt med en av våre tannleger som er Invisalign sertifiserte. Hvis dere blir enige om at dette er riktig behandling for deg vil tannlegen skanne tennene dine. Dette sendes til en sertifisert tekniker for å bli lagt inn i et dataprogram. I dataprogrammet vil du og din tannlege kunne gjøre en simulering av hvordan tennene skal bevege seg og få et bilde av hvilket resultat man kan forvente seg. I tillegg kan man se hvor mange skinner du trenger.

Når du har fått de første skinnene utlevert er det nødvendig å komme tilbake ca hver 6 uke for kontroll og eventuelle justeringer. Skinnene bytter du ca hver 7 dag, avhengig av behandlingstype. Når behandlingen er klar trenger du en retainer som forhindrer at tennene mister sin nye plassering i tannbuen.

Hva koster Invisaling behandling?

Hva en behandling med Invisalign koster er avhengig av hvor mange skinner du har behov for for å oppnå ønsket resultat. Invisalign har tre kategorier med forskjellige prisklasser.

 • Invisalign Express – 28 000kr
  Eks. på delbetalingsplaner; 1380 kr/mnd i 24 mnd eller 2510 kr/mnd i 12 mnd.)
 • Invisalign Lite – 45 000kr
  Eks. på delbetalingsplaner; 2187 kr/mnd i 24 mnd eller 4004 kr/mnd i 12 mnd.)
 • Invisalign Full – 55 000kr
  Eks. på delbetalingsplaner; 2663 kr/mnd i 24 mnd eller 4883 kr/mnd i 12 mnd.)

Prisen er avhengig av hvilken kategori din behandling er i. Akkurat nå tilbyr vi gratis uforpliktende konsultasjon. Ring oss nå 22 37 66 31! For at med sikkerhet vite hvilken kategori du havner i tas en 3D-skanning for analyse og simulering i dataprogrammet. Prisen for Invisalign behandling er inkludert tannbleking og Vivera retainer hvis dette er ønskelig. Denne analysen inkl. avtrykk og 3D-modellering koster 3 000 kr og vil trekkes fra den endelige behandlingen.

Saker å tenke på infor din Invisalign-konsultasjon:

 • Hvorfor og hva – vær tydelig med eksakt hva er det du ønsker å forbedre, det kan finnes andre metoder som egner seg bedre for å oppnå de resultater du ønsker.
 • Motivasjon – avtakbar tannregulering krever at du faktisk bruker skinnene 20-22 timer per dag for å se resultat.
 • Tålmodighet – i starten er det noe uvant og det kan ta noen dager før man blir vant til å f.eks. snakke med skinnene.
 • Oppfølging – tannregulering trenger tett oppfølging.
 • Langsiktighet – for at resultatet skal holde må du ha noen form for retensjon etter behandlingen, din tannlege informerer deg mer om forskjellige alternativer.

Usynlig tannregulering med Invisalign.

Invisalign gjør usynlig regulering mulig.

Før din behandling med Invisalign

Behandlingen påbegynnes når du og din tannlege har blitt enige om at Invisalign er det beste alternativet for å oppnå de resultater du ønsker. Før behandlingen starter må man ha gjort en undersøkelse hvor man ser på tenner, tannkjøtt og tannrøtter, man må evt. også ta røntgenbilder på de tenner som skal behandles. Dette for din trygghet for å være sikker på at det ikke er noen sykdom eller skade som er i veien for behandlingen eller som kan risikere å komplisere behandlingen.

Har du en tannlege som du går fast til, og har nylig gjort en undersøkelse hos, må du gjerne be han eller henne om å sende oss en henvisning for behandling med Invisalign. Har du ikke fast tannlege eller hvis det vær en stund siden du vær hos tannlegen, kan du benytte deg av vårt tilbud til nye pasienter for undersøkelse. Var oppmerksom at det kan komme ytterligere røntgenbilder i tillegg til tilbudet hvis tannlegen bedømmer det som nødvendig for å påbegynne behandling med Invisalign (kostnaden for evt. røntgenbilder trekkes fra den endelige behandlingen).

Ring oss på 22 37 66 31 eller fyll ut vårt kontaktskjema for å avtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger for å få mer informasjon.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!