Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Tanntrekking

Tanntrekking uten smerte

Tanntrekking uten smerte.

Smertefri tanntrekking.

Tanntrekking er ofte ikke det første som velges. Når en tann har blitt skadet så mye at man ikke kan reparere den, kan man vurdere å trekke tannen. Før en undersøkelse er gjennomført kan man ikke vurdere om tannen må trekkes. Tannlegen må se og undersøke tannen for å foreslå den beste behandlingen. Velger du å trekke tannen er det viktig at det er smertefritt. Behandlingen skjer under lokalbedøvelse. Våre tannleger venter til tannen er helt bedøvet før vi begynner å løsne på tannen. Du har alltid kontroll på situasjonen og kan avbryte for å ta en pause når som helst. Vi legger vekt på at du skal føle deg trygg under hele behandlingen. Dersom du har tannlegeskrekk har du kommet til riktig tannlege. Vi hjelper daglig redde pasienter og tar gjerne i mot deg som har hatt dårlige opplevelser hos tannleger tidligere.

I prinsipp anbefaler vi alltid å forsøke å beholde tannen dersom det er mulig. Ingenting kan erstatte en naturlig tann. Tanntrekking er absolutt det siste alternativet. Selv om tannverk kan være svært vondt bør man alltid vente til smerten er behandlet før man tar en beslutning om man skal trekke tannen eller beholde den.

Tanntrekking og komplikasjoner

Tanntrekking er ofte enkelt og har sjelden alvorlige komplikasjoner. Det er helt vanlig å ha litt vondt etter tanntrekking. Her er svar på noen vanlige spørsmål om hva man skal tenke på etter tanntrekking. Vi gir deg smertelindrende tabletter ved behov. Det kan ta opptil noen uker før sårheten er helt borte. Kraftige smerter eller infeksjon er ikke så vanlig etter trekking, men kan forekomme. Da må man kontakte tannlegen.

Visdomstenner eller røtter kan være vanskelige å trekke på normalt vis. I enkelte tilfeller må det gjøres en mindre operasjon for å få ut tannen. Behandlingen skal være helt smertefri, men kan ta lenger tid. Våre tannleger har lang erfaring med å trekke vanskelige tenner.

Erstatte trekte tenner

Det finnes mange muligheter for å erstatte tenner om du ønsker det. Protese, bro og implantat er noen tenkbare løsninger. Den mest moderne behandlingen er implantat, men det er ikke nødvendig i alle tilfeller. Les gjerne om behandlings alternativene i menyen. Ta gjerne kontakt med oss for å få mer informasjon angående tanntrekking eller erstatning av tenner.

For timebestilling, klikk her.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!