Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Snorkeskinne

Snorkeskinne er en god behandling for deg som lider av snorking. Snorking er ikke bare et problem for din partner, men en stor belastning for din kropp.

Snorking kan ødelegge en god natts søvn.

Snorking forstyrrer søvnkvaliteten for deg og din partner.

Snorking øker risikoen for hjerte- og karsykdommer, diabetes og metabolsk syndrom.

Når man snorker forekommer det ofte pustestopp, hvilket innebærer at kroppen ikke får tilstrekkelig med oksygen og at du ikke går ned i dyp søvn. Dette kan lede til økt blodtykk, belastning på hjertet samt dagtrøtthet. Risiko for eksempelvis trafikkulykker, og andre skader øker når du ikke er uthvilt. Derfor spør Torshov Tannlegesenter alle sine pasienter om de snorker. Vi anbefaler alle våre pasienter som snorker å utrede hvorfor de snorker hos en øre-nese-hals spesialist. Dersom spesialisten skriver en henvisning blir nesten hele behandlingen refundert. De fleste pasienter som vi har behandlet med snorkeskinne opplever en klar forbedring.

Sov bedre med snorkeskinne!

Snorkeskinne gir bedre søvnkvalitet.

Sov mer og bedre med snorkeskinne!

Snorking skjer fordi underkjeven og tungen faller bakover når man sover og luftveiene blir trangere. Snorkeskinnen holder underkjeven og tungen lengre frem og forhindrer at de faller tilbake. Ved vanskelige tilfeller av pustestopp; søvnapné; gir CPAP det beste resultatet og bør brukes (CPAP er en maskin som presser inn luft gjennom en maske over nese og munn). En snorkeskinne er oftest inndelt i to plastskinner, en til hver kjeve. Snorkeskinnen kan endres i forhold til hverandre for å justere hvor mye underkjeven skal dras frem.

For å lage en snorkeskinne tar tannlegen avtrykk av dine tenner og sender det til tanntekniker. Tannteknikeren fremstiller snorkeskinnen tilpasset dine tenner. Ved andre besøket prøver tannlegen snorkeskinnen og eventuelt justerer den. Det tar noen uker for å vende seg til snorkeskinnen, men etterhvert klarer du ikke å sove uten den.

Hva koster en snorkeskinne?

Se prisliste for gjeldende priser. For noen pasienter dekkes behandlingen av BHM (Behandlingshjelpemidler), men da man først gjøre en søvnutredning for å utrede eventuell søvnapne. Din tannlege kan svare på flere spørsmål om hvordan man går videre med en eventuell utredning.

Klikk her for å bli kvitt snorkingen!

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!