Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Narkose hos tannlege

Ingen smerte eller ubehag ved narkosebehandling.

Narkosebehandling

Narkosebehandling hos tannlege med et dyktig narkoseteam rundt deg.

Narkose kan være et komplement i behandling av pasienter med alvorlig tannlegeskrekk. Torshov Tannlegesenter møter daglig pasienter med ulike grad av tannlegeskrekk. Vi har lang erfaring med dette og tilbyr flere løsninger for å behandle både dine tenner og din tannlegeskrekk. Vi legger stor vekt på å lage et trygt miljø, stegvis tilvenning og dessuten samtaleterapi hos vår psykolog. Noen pasienter har så alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi) at de ikke klarer å bli behandlet i våken tilstand. Da kan man diskutere hvis tannbehandling i narkose eller sedasjon kan være et lempelig behandlingsalternativ.

Dersom du lider av alvorlig tannlegeskrekk og har stort behov for tannbehandling, kan behandling i narkose være et mulig alternativ. I samarbeid med anestesilege (narkoselege) og sykepleiere tilbyr Torshov Tannlegesenter tannbehandling under narkose og sedasjon. Din sikkerhet ivaretas ved at narkosebehandlingen planeres, utføres og følges opp av narkoselegen og dennes team. Narkoseteamet står ansvarlig for de medisinske vurderingene.

Narkosebehandling eller sedasjon er ikke alltid nok for å behandle tannlegeskrekk, uten ofte kun et middel for at du skal få tilgang til nødvendig tannbehandling. Da tannbehandling i narkose alltid innebærer en liten risiko tilbyr vi først og fremst andre, enklere metoder der det er mulig. Dersom du har et stort behandlingsbehov, lider av alvorlig tannlegeskrekk og har unngått tannlegebesøk i flere år, tilbyr vi deg muligheten til et uforpliktende gratis møte med oss i et nøytralt miljø. Under møtet diskuterer vi din tannlegeskrekk (tidligere erfaringer), ditt behandlingsbehov, fordeler og ulemper med narkose, hvis du er en lempelig kandidat for narkosebehandling. I tillegg planlegger vi sammen eventuell videre behandling.

Når trenger man narkosebehandling?

Smertefri behandling i narkose hos tannlege i Oslo.

Behandling i narkose.

  • Ved behov for langvarig og kompliserte behandlinger
  • Ved alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi)
  • Ved dårlig virkning eller allergi for vanlig bedøvelse
  • Ved ekstra kraftig brekningsrefleks
  • Ved sykdommer eller tilstander som gjør det umulig med vanlig tannbehandling

Hos Torshov Tannlegesenter har et dyktig narkoseteam med narkoselege og en narkosesykepleier med fullt ansvar for narkosebehandlingen. Ønsker du å vite mer om tannbehandling under narkose eller ønsker å avtale time, ta kontakt for et uforpliktende gratis møte i et nøytralt miljø.

Ring 22 37 66 31 eller klikk her for å bestille en uforpliktende og gratis narkose-konsultasjon nå.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!