Narkose hos tannlege

Ingen smerte eller ubehag ved narkosebehandling.

Narkosebehandling
Narkosebehandling hos tannlege med et dyktig narkoseteam rundt deg.

Narkose kan være et komplement i behandling av pasienter med alvorlig tannlegeskrekk. Torshov Tannlegesenter møter daglig pasienter med ulike grad av tannlegeskrekk. Vi har lang erfaring med dette og tilbyr flere løsninger for å behandle både dine tenner og din tannlegeskrekk. Vi legger stor vekt på å lage et trygt miljø, stegvis tilvenning og dessuten samtaleterapi hos vår psykolog. Noen pasienter har så alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi) at de ikke klarer å bli behandlet i våken tilstand. Da kan man diskutere hvis tannbehandling i narkose eller sedasjon kan være et lempelig behandlingsalternativ.

Dersom du lider av alvorlig tannlegeskrekk og har stort behov for tannbehandling, kan behandling i narkose være et mulig alternativ. I samarbeid med anestesilege (narkoselege) og sykepleiere tilbyr Torshov Tannlegesenter tannbehandling under narkose og sedasjon. Din sikkerhet ivaretas ved at narkosebehandlingen planeres, utføres og følges opp av narkoselegen og dennes team. Narkoseteamet står ansvarlig for de medisinske vurderingene.

Narkosebehandling eller sedasjon er ikke alltid nok for å behandle tannlegeskrekk, uten ofte kun et middel for at du skal få tilgang til nødvendig tannbehandling. Da tannbehandling i narkose alltid innebærer en liten risiko tilbyr vi først og fremst andre, enklere metoder der det er mulig. Dersom du har et stort behandlingsbehov, lider av alvorlig tannlegeskrekk og har unngått tannlegebesøk i flere år, tilbyr vi deg muligheten til et uforpliktende gratis møte med oss i et nøytralt miljø. Under møtet diskuterer vi din tannlegeskrekk (tidligere erfaringer), ditt behandlingsbehov, fordeler og ulemper med narkose, hvis du er en lempelig kandidat for narkosebehandling. I tillegg planlegger vi sammen eventuell videre behandling.

Når trenger man narkosebehandling?

Smertefri behandling i narkose hos tannlege i Oslo.
Behandling i narkose.
  • Ved behov for langvarig og kompliserte behandlinger
  • Ved alvorlig tannlegeskrekk (odontofobi)
  • Ved dårlig virkning eller allergi for vanlig bedøvelse
  • Ved ekstra kraftig brekningsrefleks
  • Ved sykdommer eller tilstander som gjør det umulig med vanlig tannbehandling

Hos Torshov Tannlegesenter har et dyktig narkoseteam med narkoselege og en narkosesykepleier med fullt ansvar for narkosebehandlingen. Ønsker du å vite mer om tannbehandling under narkose eller ønsker å avtale time, ta kontakt for et uforpliktende gratis møte i et nøytralt miljø.

Ring 22 37 66 31 eller klikk her for å bestille en uforpliktende og gratis narkose-konsultasjon nå.

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter