Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Omtaler

Her er omtaler fra noen av våre pasienter. Ring oss på 22 37 66 31 hvis det er noe du lurer på. Det er også mulig å benytte seg av kontaktskjemaet for å bestille time.

Torshov Tannlegesenter har mange gode omtaler.

Isteden for en blomst!

«Veldig fornøyd med måten man blir møtt og behandlet på. Særlig når man ikke liker tannleger.» – Solveig

«Er veldig fornøyd etter tannlegebesøk.»
Bodil

«Today was my first time to visit Torshov Tannlegesenter for treatment, and it was great. I would highly recommend. Treatment and cost were both very good :)»
David

«Da jeg begynte å gå til Sara på Torshov Tannlegesenter hadde jeg veldig tannlegeskrekk. Jeg ble møtt med vennlighet og forståelse av henne. I sammen så klarte jeg å sette ord på skrekken. Sara er ei blid, vennlig og kjempeflink tannlege. Tar seg god tid til å forklare underveis. Det er nok dette som har gjort at det går så bra og fint med meg. Nå gleder jeg med til å komme til Sara. Tusen takk Sara for at du finns!»
Hedvig

«Jeg heter Wenche S. og har gått hos tannlege Juell i mange år og nå til de som har overtatt etter han. Jeg er meget fornøyd med disse to damene og kommer til å fortsette så lenge jeg lever!»
Hilsen Wenche S.

«Kjempehyggelig tannlege! Veldig hyggelig og flink tannlege som tar seg tid til å forklare hva hun gjør og hvorfor, på en snill måte. Lokalene er lyse og trivelige, og det er lett å komme seg dit med diverse busser (20, 21, 28, 33 ++). Prisene er ok, og de har studentrabatt på 15%. Jeg sendte melding en ettermmiddag og fikk time dagen etter.»
Ingeborg

«Tannlegen viser stor omtanke og omsorge for sine pasienter. Hun tar svært godt vare på pasienter med tannlegeskrekk. I tillegg er tannlegen svært hyggelig å prate med. Anbefaler derfor Torshov Tannlegesenter på det sterkeste.»
Anonym

«Dette er et kjempeflott tannlegesenter. Kan anbefales på det sterkeste :)»
Nina

«At et tannlegekontor kunne være så hyggelig, visste ikke jeg. Trivelige lokaler, blide og imøtekommende mennesker. Profesjonell og omsorgsfull behandling. Anbefales på det varmeste :)»
Birgit

«Trakk to visdomstenner hos Kani. Hadde gruet meg litt til dette, men hun var kjempeflink og fikk meg til å slappe av ? Det grodde veldig fint, og har ikke hatt noen plager i ettertid heller. ?? Veldig fornøyd!»
Barbro

«Hadde først en tannlege ved navn Erik. Utrolig faglig dyktig og flink. Så skulle jeg tilbake etter ett år da var Erik sluttet. Med min tannlegeskrekk likte jeg selvsagt ikke det. Men så fikk jeg tannlege Kani. Utrolig dyktig tannlege som ser menneske bak. Tannlegen tar seg god tid, forklarer godt og gjør det som skal til for å fikse problemene. Jeg kom til Torshov Tannlegesenter forrige uke med akutt time da smertene var uutholdelige. Det viste seg at tannen måtte rotfylles. Denne operasjonen var ikke noe tannlege Kani gjorde. Men gjorde en akuttbehandling så smertene ble borte. 4 dager etter fikk jeg komme til tannlege Abbe. Det var en beroligende og fin samtale før vi startet seansen. Jeg må si jeg er utrolig imponert over behandlingen disse tannlegene har gitt meg. Abbe gjorde rotfyllingen uten noen form for ubehag. Jeg har ekstrem tannlegeskrekk. Men med disse tannlegene er det ikke noe problem!

Jeg kan trygt anbefalte Torshov Tannlegesenter videre! :)»
Robin

«Godt arbeid, alltid. Hyggelige, presise, gode forklaringer, god hygiene og bra venterom. Diskresjon med pasientdata når de tar telefonen. Ekstra ros til tannlegeassistent Maria som hadde en uvillig pasient idag; ga solid Corona-forklaring og fylte virkelig den profesjonelle rollen!»
Borgny

«Har lite spesiell erfaring med tannleger fra før. Men tannlegen var veldig behagelig, tilstede og tydelig på kommunikasjon, så tenker den biten er også fin for de som har frykt for dette. Trakk fire visdomstenner og to av de hadde vokst seg dypt og vanskelig til, det gikk likevel veldig greit, “knirkefritt”og ikke noe smerte.»
Bjørnar

«Ble møtt av hyggelig personell, Kani ga meg en god latter og veldig god behandling!?»
Yvonn

«Jeg ønsker å anbefale Abbe/Abdul Khan på det sterkeste. Jeg har aldri møtt en tannlege som har vært mer imøtekommende og dyktig. I tillegg har han veldig stor forståelse for de som har tannlegeskrekk, og man går alltid fornøyd derfra. Jeg måtte akutt trekke tre visdomstenner, og han fikset det så enkelt og raskt som mulig.

I tillegg er det veldig fleksible åpningstider og hyggelige ansatte i resepsjonen.
– Så hvis du trenger en tur til tannlegen, ring til Torshov Tannlegesenter og spør etter Abbe 🙂
»
Sunniva

«Dyktige og trivelige tannleger, både behandling og rekonvalesens er over på et blunk!»
Magnus

«Hei, jeg vil anbefale Torshov Tannlegesenter på det varmeste. Kjempe hyggelige og faglig dyktige folk.
Sara ansetter kun de beste tannlegene. Jeg vil spesielt annbefale Kani hun er flink, kjapp, effektiv og utrolig dyktig, og aldri har jeg blitt bedre tatt i mot hos en tannlege, eller fått bedre behandling. Hun informerer meg hele tiden og følger utrolig godt med på om du har ubehag og tillpasser behandlingen etter dette. Jeg hadde totalt tannlege skrekk når jeg begynte hos henne å den er nesten borte nå.»
Jan Olav

Bestill time du og!

Les flere omtaler fra våre pasienter her.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!