Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690
Tannimplantat

Tannimplantat

Tannimplantat er en modern og vellykket løsning for å erstatte manglende tenner. Savner du en eller flere tenner kan dette være løsningen for deg.

Samtale på klinikken
Samtale på klinikken

Uforpliktende samtale på klinikken om dine behandlingsmuligheter med, for eksempel, tannimplantater og andre større behandlinger.

kr 490
ca 20 min
Henter ledige timer...

Erstatt tapte tenner med tannimplantat.

Erstatt tapte tenner med implantat. På stiftes settes en krone i porselen.

Tannimplantat kan være løsningen for deg hvis du savner en eller flere tenner. Du som savner tenner kan få senket livskvalitet og forhindres fra å le, prate og tygge mat som du skulle ønske. Har du kanskje en tannprotese som du er misfornøyd med? Tannimplantat kan være en god løsning for deg. Torshov Tannlegesenter tilbyr deg implantatbehandling der du får nye og faste tenner.

Tannimplantat består oftest av en rot og en krone, akkurat som en naturlig tann. Roten består av titan som fester seg godt i benet etter at tannlegen har satt implantatet på plass. Kronen består oftest av porselen og ser svært naturtro ut. Implantatbehandling kan gjenskape en eller flere tenner, og kan til og med fungere som feste for løse proteser. Fordelen med implantat er at det er en fast løsning som fungerer som naturlige tenner. Med tannimplantat kan man oppnå svært gode funksjonelle og estetiske resultater uten å skade nabotennene, ulikt en bro eller en protese.

Hvor mange tenner kan man erstatte med tannimplantat?

Ønsker du fullbro på implantat eller protese på implantat?

Savner du alle tenner? De fleste har to muligheter; fullbro på implantat eller protese på knapper.

Forutsatt at det finnes nok med bein, både på høyden og på bredden, kan man bruke implantat for å erstatte alt fra en tapt tann til å rehabilitere helt tannløse kjever.

Tannimplantatbehandling behøver nøyaktig planlegging og forutsetter att tannlegen undersøker mulighetene for implantatbehandling. Implantatbehandling er kostbart og kan ta tid. Torshov Tannlegesenter tilbyr deg muligheten til å få en gratis og uforpliktende konsultasjon slik du kan få mer informasjon og svar på eventuelle spørsmål. Dessuten får du et skriftlig kostnadsoverslag på behandlingen i forbindelse med besøket. Til høyre i menyen kan du lese mer om behandlingen og få svar på vanlige spørsmål.

Ring 22 37 66 31 eller klikk her for å avtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger.

Hva er prisen på ett tannimplantat?

En svensk forsker og professor var først ute med å introdusere tannimplantater da han oppdaget at titan lett kunne feste seg i benet. Idag, omtrent 60 år senere, er tannimplantat den beste behandlingen vi kan tilby til deg med mistede tenner. Avhengig av hvilket material og hvilken produsent man bruker koster ett tannimplantat mellom 18 000 – 25 000 kr per tann (før evt. refusjon).

Ring oss for mer informasjon eller bestill en time for konsultasjon online!

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!