Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690

Samarbeidspartnere

Vi har for nåværende tre gode samarbeidspartnere for å komplettere vårt tilbud til deg. Med dette vil vi forsikre oss om at du alltid får den behandling som er best for deg og din tannhelse. Les mer her eller spør din tannlege om råd.

Narkosebehandling

Behandling i narkose.

Narkose

Vi tilbyr våre pasienter muligheten til behandling under narkose. Noen har så alvorlig tannlegeskrekk kombinert med et omfattende behandlingsbehov at de ønsker tannbehandling under narkose. Det aller beste er selvfølgelig hvis man kan lære å håndtere og vinne over sin tannlegeskrekk. For de aller fleste er det fullt mulig, men det tar tid. Våre tannleger har erfaring både med metoder som ligner på kognitiv adferdsterapi og narkose. Hva gjelder narkose samarbeider vi med anestesileger og sykepleiere på Oslo Tannlegesenter. Du gjør din undersøkelse og planlegger behandlingen her på Torshov Tannlegesenter. Samme tannlege følger og behandler deg under narkose på Oslo TannlegesenterAvtale et gratis, uforpliktende møte med en av våre tannleger.

Spesialister

I visse tilfeller kommer det vanskelige kasus som trenger spesifikk kunnskap, materiell og utstyr for å kunne behandles på best mulig måte. I disse tilfellene har vi et nært samarbeid med og er trygge med å henvise våre pasienter til teamet på Orbdent Oslo:

  • spesialist i endodonti (rotfylling og nervesmerter mm.)
  • spesialist i oral kirurgi og medisin (avansert oral kirurgi, implantatkirurgi, slimhinneforandringer mm.)
  • spesialist i periodonti (tannkjøttsproblemer, tannløsning, implantatkirurgi, korrektur av tannkjøtt mm.)
  • tannlege godkjent for implantatprotetikk med trygderefusjon (implantatprotetikk)

Kompetanseheving

For at du som pasient alltid skal være trygg på at du får høy service og god, oppdatert, kvalitativ behandling har vi valt å bli del av en større organisasjon. Organisasjonen heter Orbdent og fokuserer på det seneste innen tannhelse, innovativ utvikling og kontinuerlig kompetanseheving av behandlere og personal. Verdiene som ligger til grunn for deres arbeid er livskvalitet, bærekraftig utvikling og mangfold.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!