Bestill akutt time i dag!Finn og bestill ledig time
no sv

En akutt-undersøkelse varer i ca. 30 min. Du får:

  • Diagnostikk og et raskt svar på hva slags behandlingsbehov du har.
  • Smertelindring.
  • Et kostnadsoverslag for nødvendig behandling samt en behandlingsplan.
Se alle ledige timer
Finner du ikke et passende tidspunkt, kan vi alltid hjelpe dersom du ringer oss på 22 37 66 31. Har du akutte behov garanterer vi deg time på dagen. Vi har også drop-in.
Populære søk
Komplett undersøkelse
Komplett undersøkelse
50 min
kr690 (kr 990)
Akutt undersøkelse
Akutt undersøkelse
30 min
kr 690
Om oss

Om oss

Torshov Tannlegesenter er en personlig tannlegepraksis med lang historie. Torshov Tannlegesenter har vært i de samme lokalene siden 1958. Når huset var helt nytt flyttet tannlege Signe Løvhøiden inn med sin tannlegepraksis.

I sammenlagt over 40 år har tannlege Juell og tannlege Nordevall hjulpet pasienter på Torshov Tannlegesenter.

Tannlege Juell og tannlege Nordevall.

På søttitallet tok tannlege Erik Juell over etter tannlege Løvhøiden. Tannlege Juell pensjonerte seg i 2012. Med tro på at klinikken ville fortsette i samme ånd valgte han tannlege Sara Nordevall som sin etterfølger.

Nye og gamle pasienter

Tannlege Nordevall har hatt en jevn tilstrømning av nye pasienter takket være våre gamle og trofaste pasienters anbefalinger. Våre pasienter har alltid ønsket å bli behandlet under samme tak og av samme behandler. Derfor har vi utvidet vår virksomhet til også å omfatte estetiske behandlinger, implantatbehandling, tannregulering og behandling under narkose.

Lange åpningstider og god tilgjengelighet

For å møte pasientenes ønsker om mulighet for timer før og etter jobb og i helgene, og akutt time samme dagen, utvidet vi våre åpningstider og antall behandlere. Idag er vi flere tannleger som jobber i skift for å møte pasientenes etterspørsel samtidig som vi har et raskt voksende og utviklende fagmiljø. Da vi behandler mange pasienter med tannlegeskrekk og har en lang og god tradisjon for personlig service ønsker vi at våre pasienter forholder seg til en og samme behandler. For pasientenes trygghet og sikkerhet arbeider enhver behandler med pasienter kun seks timer per dag.

Personlig service

Vi gjør vårt beste for å yte den beste servicen for nettopp deg. I og med at vi er en av de siste små praksisene har vi fortsatt muligheten til å beholde et personlig og rolig miljø der du som pasient vil føle deg godt ivaretatt. Vi er også meget stolte over å få gode tilbakemeldinger fra pasienter med tannlegeskrekk. Det seg være pasienter med enklere ubehag til pasienter som ikke har turt å gå til tannlegen på over 15 år. Etter at de har vært innom her, syns de at det er helt alright å gå til tannlegen. Men framfor alt ser de fram til å komme tilbake til oss!

Vi har store krav til service og høy kvalitet

Vårt mål er en behagelig og smertefri behandling av høyeste kvalitet. Vi er faglig oppdatert og fokuserer på personlig service. Våre behandlere tilbyr all type tannbehandling som er tilpasset alle dine behov og lagt opp for å oppnå det beste resultatet. Torshov Tannlegesenter møter daglig pasienter med tannlegeskrekk og har lang erfaring med dette. Har du tannlegeskrekk vil vi med glede hjelpe deg med å overkomme det i et rolig og trygt miljø med smertefri behandling. Vi tar oss tid til deg. Bestill time for en undersøkelse hos oss allerede i dag.

En del av Orbdent AS

Orbdent AS står bak seks klinikker i Oslo. Der finner du blant annet en av landets største klinikker, Oslo Tannlegesenter i Haakon VII’s gate 6.  Her finner du også orbdent.no i Øvre Slottsgate 18-20.

Forfatter

Publisert
Unntaksfeil i serverscript. Vennligst last inn siden på nytt!
Du har ingen internettforbindelse. Logg deg inn på nett og last inn siden på nytt!
Et unntaksfeil har intruffet. Vennligst last inn siden på nytt!