Timebestilling

Ring 22 37 66 31 eller bestill tannlegetime online her!

Du kan lett bestille time online ved å klikke på knappen over. Har du spørsmål er du velkommen å kontakte oss på  22 37 66 31, eller fyll ut skjemaet og vi vil kontakte deg i løpet av dagen.  Trenger du akutt hjelp, ring oss for akutt time i dag, dersom du ikke finner ledig time i våre online-kalender.

Kontaktskjema


  Ønsket dato

  Velg ønsket tidspunkt

  Vi har kveldsåpent på hverdager og er åpne på lørdager. Vi finner en time som passer deg! Vi gjør oppmerksom på at endring/kansellering av avtalt time kan kun gjøres per telefon 22 37 66 31 – ikke e-post.* Husk å ta med gyldig legitimasjon til ditt første besøk hos oss.

  Lengst ned på siden finnes detaljer om hvordan du lettest finner frem. Der har vi også en Ruter-app der du kun taster inn Fra-sted for vei-beskrivelse.

  Velkommen til Torshov Tannlegesenter!

  Åpningstider

  Mandag – Fredag
  07:00 - 22:00
  Lørdag
  10:00 - 17:00
  Øvrig tid etter avtale
  -

  Informasjon om tannlegebesøk og koronavirus (covid-19)

  Det er helt tryggt for deg som pasient å komme til oss. Vi følger til enhver tid gjeldende retningslinjer fra FHI og Helsedirektoratet for å ivareta din og personalets sikkerhet. Dersom du har forkjølelsessymptomer eller er/skal være i karantene, må du utsette din behandling. Har du tannverk og covid-19 og/eller skal være i karantene, ta kontakt per telefon, så hjelper vi deg videre.

  Følg med på fhi.no for seneste råd og anbefalinger vedrørende den pågående pandemien. Har du spørsmål om koronaviruset kan du kontakte Helsedirektoratets informasjonstelefon 815 55 015.

  *Endring/avbestilling av time

  Endring/avbestilling av en time/konsultasjon må gjøres på virkedager (mandag til fredag), senest 24 timer i forveien**. Lange tannlegetimer (over 60 min.) må endres senest 48 timer i forveien. Ubenyttet timeavtale debiteres i henhold til prislisten.

  ** Eks. Time mandag kl. 8.00 må endres senest før fredag kl. 8.00.
  Lange tannlegetimer senest før torsdag kl. 8.00.

  Sist endret: onsdag 1 september, 2021
  Publisert av: Torshov Tannlegesenter