Tannlege Torshov

Tannlege Torshov – tannhelseteamet på Torshov!

Tannlege Torshov hos Torshov Tannlegesenter, avd. Torshov
Du finner tannlegene på team Torshov både på avd. Sentrum og på avd. Torshov.

Tannlege Torshov er vår avdeling på Torshov i Oslo. Vår avdeling på Torshov har en lang historikk og 2018 har vi jubileum da det vil ha vært drevet tannlegepraksis på et å samme sted i 60 år. Akkurat som på avdeling Sentrum tilbyr avdeling Torshov sjenerøse åpningstider der du som pasient kan velge å booke time enten på dag, kveld eller helg. Vi finner helt enkelt en time som passer deg!

Som pasient hos oss vil du bli møtt av et hyggelig og kompetent tannhelseteam som setter deg i sentrum. Vi jobber etter vår devise «Vi ser helheten» hvilket innebærer at vi ønsker å se deg som et menneske, ikke kun en tann eller en munn. Med den filosofien har vi kommet langt, men det tilførte også lengre ventetider for nye pasienter enn vi ønsket. Derfor ble vi enige i 2015 om å utvide med en ytterligere avdeling i Sentrum. På vår avdeling i sentrum jobber vi vegg i vegg med spesialistene på vårt spesialistteam på Galleri Oslo Klinikken.

Hvordan velge riktig tannlege Torshov?

Vårt mål er at du skall ha en frisk munn og et glatt smil. Vi vet at det er når du føler deg trygg som pasient vi samen kan skape forutsetningene for gode resultater. Derfor er det viktigste for oss at du finner en tannlege og et tannhelseteam som du stoler på, og som kan tilby deg den behandlingen du trenger og evt. refusjonskrav du har rett til.

Dette er en av grunnene til at vi alltid setter av nok med tid i forbindelse med en førstegangsundersøkelse hos oss. Vi vill at du har tid å fortelle om deg og dine tenner, evt. problemer og løsninger du ser for deg. Sammen diskuterer vi dine behov ur både ditt personlige perspektiv og ut fra vårt fagperspektiv. Vi diskuterer evt. funn (eks. hull, tannkjøttsbetennelseeller snorking) og tilhørende løsninger.

Vi helser deg velkommen med et smil, uansett om du er «gammel» pasient, ny pasient hos oss eller kun trenger akutt hjelp. Nøkkelen til en god helse er også en god tannhelse, derfor tilbyr våre tannleger og tannpleiere regelmessige undersøkelser og kontroller etter dine behov. For deg med akutt tannverk tilbyr vi akutt time samme dag.

Team Torshov avd. Torshov

Vår avdeling i Sentrum ligger inne i Galleri Oslo, oppe i fjerde etasje (to etasjer opp fra handlegaten). Galleri Oslo ligger mellom Oslo S og Oslo Bussterminal og er lett tilgjengelig uansett om du kommer til fots, med offentlig transport eller bil (det finnes parkeringshus i kjelleren). Vi tar imot akutte så vel som nye pasienter som ønsker seg en fast tannlege. Ta kontakt dersom du ønsker time hos hyggelige og kompetente tannleger som bryr seg om deg og dine tenner.

Ring oss på 22 37 66 31 eller bestill time online . Husk å velge avdeling Torshov! Vi tilbyr spesielle rabatter og avtaler for  nye pasienter, studenter og bedrifter . Vi er tilgjengelige med våre sjenerøse åpningstider 8-20 (11-16). I tillegg tilbyr vi deg med akutt verk tannlegevakt, at du med tannverk skall tilbys akutt time i dag!

Team Torshov ønsker deg varmt velkommen!

Sist endret: lørdag 1 september, 2018
Publisert av: Torshov Tannlegesenter